This is our project page on this blog. I will put various student’s products here. Hope you’ll like it.

Радим у основној школи као наставник српског и енглеског језика, о по потреби и грађанског васпитања. Бавим се свим интересантним и креативним активностима којима стигнем, на послу, а и у слободно време. Дакле, ја сам помало супруга и мама, помало наставница, помало иконописац, помало песник, сасвим малчице и сликар, а помало сам и сама још ученик…

translation

I work in an elementary school as a teacher of serbian and english language, also civics, if needed. I like all interesting and creative activities, for work, and during my spare time. So, I am a wife, a mom, a teacher, a poet, a little also a painter, and a student, too.

Сви текстови који се налазе на блогу су или текстови мојих ученика или ЦИТАТИ књижевника свих националности и вероисповести о дрвећу и шумама. Настојали смо да обухватимо што већи број уметничких дела са мотивом дрвета или шуме, и то не према допадању и допадљивости, нити према аутору и његовој националности или вероисповести, већ искључиво по ТЕМИ.

translation

All the texts on the blog are either texts of my students or the citations of the poets and writers from around the world, about trees and forests. We wanted to put here all the art works with the motif of the tree or the forest.

Уколико желите, посетите и друге блогове које уређујем са својим ученицима:

These are our other blogs:

http://terrageorgica.wordpress.com/

http://pticausrcu.wordpress.com/

http://mojmesec.wordpress.com/

http://volimdapisemsremskifront.blogspot.com/

Званични школски блог (The official school blog): http://www.sremskifront.edu.rs/